Welke dagjes uit zijn er?

Welke dagjes uit zijn er?

Als we een dagje vrij zijn of we zitten volop in onze zomervakantie, dan willen we deze graag nuttig en op een fijne manier spenderen. Echter is het soms niet zo gemakkelijk om een leuke uitstap te vinden of om je dag goed op te vullen, zeker niet als er kinderen bij komen kijken. Er zijn er in Noord-Holland tal van leuke dingen te doen voor zowel jong als oud. Hier op ‘wat te doen in Noord-Holland’ of en één van onze blogs vind je allerlei inspiratie en verrassende plekjes om naartoe te gaan.

Diverse dierenparken

Dierenparken, altijd een voltreffer, zeker met kinderen erbij. Echter is soms de inspiratie zoek en weet je niet meer naar welk dierenpark te gaan. Ga dan bijvoorbeeld eens een dagje naar Diergaarde Blijdorp in Rotterdam, ooit begonnen als een tuin voor fazanten en vogels, nu weet je door de schitterende fauna en flora en de katachtigen, niet waar eerst naartoe te gaan. Wil je dan weer dieren vanuit de hele wereld ontdekken? Dan moet je absoluut naar dierentuin Artis in Amsterdam. Artis is de oudste dierentuin van Nederland in hartje hartje Amsterdam. Kijk op een andere manier naar de wereld en laat je inspireren door de dieren en natuur van Artis. Of ga een wedstrijd van Schalke 04 bezoeken, hartstikke leuk!

Leuke bezienswaardigheden

Trek je er graag op uit om allerlei leuke en mooie dingen te gaan spotten? Dan zijn er tal van leuke bezienswaardigheden die echt wel de moeite waard zijn in Noord-Holland. Zo kan je bijvoorbeeld een tour doen in de Amsterdam Arena, een must voor echte voetballiefhebbers. Geen voetbalfan? Dan kan je samen met de kids mini World bezoeken in Rotterdam. De naam doet anders vermoeden, maar hier kan je de leukste plekjes van Nederland in het klein gaan bezichtigen, zelfs in dag -en nacht modus! Voor de haven- of boot liefhebbers is er ook nog de rondvaart in de haven van Rotterdam, één van de grootste havens ter wereld! De skyline van Rotterdam met prachtige gebouwen is echt de moeite waard om te zien!

Ontspanning en culinair
Heb je het graag wat relaxter? Ga dan naar de Spa Thermen Ridderrode in Santpoort-Zuid. Hier kun je lekker ontspannen in de sauna, de diverse zwembaden en de heerlijke massages die worden aangeboden. Heb je daarna zin aan wat lekkers te eten? Dan kun je lekker tapas gaan eten bij Mamas & Tapas! Benieuwd naar meer tips over dagjes uit? Bekijk dan één van onze blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *