Welke dagjes uit zijn erAls we een dagje vrij hebben of we zitten volop in onze zomervakantie, dan willen we deze graag nuttig en op een fijne manier spenderen. Echter is het soms niet zo gemakkelijk om een leuke uitstap te vinden of om je dag goed op te vullen, zeker niet als er kinderen bij komen kijken. Echter zijn er in Nederland tal van leuke dingen te doen voor zowel jong als oud. Hier op http://www.nh-uitagenda.nl vind je allerlei inspiratie en verassende plekjes om naartoe te gaan.

Dierenparken

Dierenparken, altijd een voltreffer, zeker met kinderen erbij. Echter is soms de inspiratie zoek en weet je niet meer naar welk dierenpark te gaan. Ga dan bijvoorbeeld eens een dagje naar Diergaarde Blijdorp in Rotterdam, ooit begonnen als een tuin voor fazanten en vogels, nu weet je door de schitterende fauna en flora en de katachtigen, niet waar eerst naartoe te gaan. Wil je dan weer dieren vanuit de hele wereld ontdekken? Dan moet je absoluut naar de Wildlands Adventure Zoo in Emmen gaan, onderverdeeld in 4 delen waardoor je allerlei dieren in verschillende klimaten te zien krijgt. Denk maar aan de ijsberen en pinguïns in Nortica en gorilla’s en olifanten in de tropische regenwouden van de Amazone.

Bezienswaardigheden

Trek je er graag op uit om allerlei leuke en mooie dingen te gaan spotten? Dan zijn er tal van leuke bezienswaardigheden echt wel de moeite in Nederland. Zo kan je bijvoorbeeld een tour doen in de Amsterdam Arena, een must voor echte voetballiefhebbers. Geen voetbalfan? Dan kan je samen met de kids mini World bezoeken in Rotterdam. De naam doet anders vermoeden, maar hier kan je de leukste plekjes van Nederland in het klein gaan bezichtigen, zelfs in dag -en nacht modus! Voor de haven- of boot liefhebbers is er ook nog de rondvaart in de haven van Rotterdam, één van de grootste havens ter wereld! De skyline van Rotterdam met prachtige gebouwen is echt de moeite waard om te zien!

Ontspanning en culinair

Heb je het graag wat relaxter? Dit kan perfect met de Beauty Sauna Peize in Drenthe of de Spa Puur in Tilburg. Helemaal ontspannen kom je buiten door de heerlijke sauna, de diverse zwembaden en de heerlijke massages die worden aangeboden. Heb je daarna een hongertje gekregen? Dan kan je lekkere pannenkoeken gaan eten op de pannenkoekenboot van Rotterdam!

Welke dagjes uit zijn er?
Beoordeling geven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *